Home » AVOCAT - DOMENII DE EXPERTIZA » AVOCAT dreptul familiei
 

AVOCAT dreptul familiei

Divortul - 
Decizia de a divorta este una importanta in viata dvs. De aceea, noi suntem aici sa va sfatuim si sa va asigurati ca nu ati luat aceasta hotarare intr-un moment nepotrivit in viata dumneavoastra si ca ati epuizat toate metodele de conciliere cu partenerul de viata. Daca veti considera ca desfacerea casatoriei este singura solutie si ca relatiile de familie nu mai pot fi recuperate va recomandam sa apelati la serviciile unui avocat.

Daca in familie au aparut si copii iar acestia sunt inca minori, atunci procedura divortului nu mai este una usoara nici din punct de vedere juridic si nici din punctul de vedere al parintilor care au hotarati sa se separe in fapt si in drept. 

Noi suntem pregatiti sa va consiliem in aceasta problema majora si sa gasim cea mai buna solutie si modalitate pentru ca acest prag sa fie trecut intr-o modalitate mai usoara si poate chiar sa gasim solutii pentru ca cei 2 parteneri de viata sa gaseasca cea mai usoara si ieftina modalitate de separare. 

Daca insa sunt si bunuri de impartit intre fostii soti divortul incepe sa fie si mai indelungat ca durata, mai costisitor de aceea este foarte important sa apelati la un avocat, ori noi suntem cei mai potriviti in a va acorda cele mai bune sfaturi juridice. 

Mosteniri - succesiuni
Mostenirea