Home » AVOCAT - DOMENII DE EXPERTIZA » Avocat insolventa si reorganizare
 

Avocat insolventa si reorganizare

Cabinetul de Avocat Corina Marcu are o foarte buna experienta in procedura falimentului, insolventa societatilor comerciale sau concordatul preventiv. Intrucat acesta este un domeniu foarte sensibil am putea spune in "viata" unei firme, aceasta procedura poate fi folosita de societati ca o salvare a acesteia sau ca finalizare a tuturor activitatilor respectivei firme. 
Procedura insolventei sau reorganizare presupune doua situatii si anume:
1. Atunci cand firma prin reprezentantii ei hotarasc sa aplice aceasta procedura pentru salvarea societatii, si este cazul reorganizarii
2. Atunci cand creditorii societatii produc insolventa, reorganizarea sau chiar falimentul societatii, datorita imposibilitatii de achitare a datoriilor.
Noi ca avocati profesionisti va putem spune ca in oricare dintre cele doua situatii va aflati, exista o varianta favorabila sau necesara societatii aflata in una din aceste 2 situatii. 
In oricare dintre situatii putem gasi cea mai buna solutie de supravietuire a societatii sau dupa identificarea nevoilor sau intereselor urmarite putem sa propunem si sa aplicam solutia cu finalitatea cea mai potrivita pentru firma.