Home » Contact
 

Contact

CABINET AVOCAT CORINA MARCU

 

Telefon: 0722.235.262 - avocat Corina Marcu

website: avocatcorinamarcu.ro

email: marcucorina@yahoo.com

Pentru a primi informatii despre produsele si serviciile companiei noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim!

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de noi.

 

 Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să acceptati inainte de a transmite un mesaj text prin intermediul site-ul, trebuie sa ne contactati prin intermediul altor canale de comunicare directa. 

 

Prin transmiterea mesajului prin intermediul site-ului, nu trebuie sa transmiteti date personale, si va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor personale in cazul in care ne veti transmite aceste date. Noi va garantam ca vom pastra confidentialitatea datelor dvs si le vom transmite doar in temeiul legii si in baza acordului dvs. Pentru stergerea datelor aveti dreptul sa transmiteti o solicitare scrisa catre Cabinetul de avocat Corina Marcu. 

Localizare 'Cabinet Avocat Corina Marcu'

https://www.google.ro/#q=icbratianu+44PENTRU LOCALIZARE URMARITI URMATORUL LINK: 


https://goo.gl/maps/94tN1bmLpKx
 

 

Localizare

Formular de contact

 
Nume/Prenume:
*
 
E-mail:
*
 
Telefon:
*
 
Mesaj:
*
 
Cod securitate
Security Image*
 
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
Trimite