Home » Onorarii
 

Onorarii


Pentru programarea la consultatie va rugam sa ne contactati telefonic in prealabil.

Onorariile pe care le practica avocat Corina Marcu sunt stabilite in functie de mai multe criterii, asa incat pentru a putea sa ne pastram profesionalismul nu putem da cifre, ele vor fi discutate cu clientii nostri, negociate si platite potrivit cu nevoile fiecarui client. 

Speram sa putem sa fim intotdeauna in concordanta cu specificul fiecarei probleme juridice si gasim un echilibru atat in ceea ce priveste stabilirea cuantumului onorariului cat si cu munca depusa si profesionalismul avocatului. 

Onorariile noastre pot fi stabilite in conformitate cu Legea 51/1995 cu modificarile si completarile ulterioare, cu Statului profesiei de avocat, in mai multe modalitati:

- cu plata orara, consultatiile vor fi taxate orar 

- onorariu forfetar 

- onorariu lunar - vom putea stabili un onorariu lunar (acest tip de tarif se aplica in special societatilor comerciale care au nevoie de consultanta si reprezentare in instanta pe parcursul durata unei luni) 

- onorariu fix - stabilit pentru fiecare cauza in parte. Acest tip de onorariu poate fi uneori mai ridicat, dar este stabilit in functie de durata procedurii, durata procesului in instanta, de volumul de munca pe care avocatul trebuie sa-l depuna, de timpul alocat acestui proces/ procedura, importanta, valoarea, asa incat la final onorariul nu va fi perceput ca un onorariu mare ci unul corect. 

- onorariile vor fi negociate cu clientii si vor putea fi achitate si in rate egale in functie de durata procedurii precum si de acordul avocatului in acest sens. In general clientii nostrii au fost foarte multumiti de modalitatea de stabilire a cuantumului onorariului avocatial, si in toata activitatea avocatului nu am avut nici un client nemultumit.